Bleekselderij-paprikasalade metgeroostede pijnboompitten

Bleekselderij-paprikasalade metgeroostede pijnboompitten

Bleekselderij-paprikasalade metgeroostede pijnboompitten

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 stengels bleekselderij
1 rode paprika
60 gr pijnboompitten
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel citroensap
Kruidenzout
25 gr veldsla

Bereiden

Was de stengels bleekselderij en de paprika en snijd de bleekselderij in
stukjes.
Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten, snijd hem in reepjes en
snijd de reepjes in blokjes.
Rooster de pijnboompitten en laat ze afkoelen.
Meng de bleekselderij en de paprika.
Meng voor de dressing het citroensap, de olijfolie en het kruidenzout.
Meng de dressing en de salade.
Was en droog de veldsla en schik deze in een grote schaal of in 4 kleine
schaaltjes.
Verdeel er de bleekselderijsalade over.
Zet de salade tot het gebruik in de koelkast.
Strooi er voor het serveren de geroosterde pijnboompitten over.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus